PRIVACYBELEID

We proberen je privacy en de veiligheid van je persoonlijke gegevens net zo goed te beschermen als dat proberen om je de beste bieren ter wereld te bezorgen. Neem even de tijd om dit document samen te lezen. Hierin leggen we uit hoe wij gebruik maken van je persoonlijke gegevens en welke keuzes je hebt. Als je verder gaat op deze site, stem je ermee in dat wij je persoonlijke gegevens volgens dit privacybeleid verwerken. Proost!

1. Welke gegevens verzamelen we?

Gegevens die je ons verstrekt wanneer je gegevens op bepaalde pagina’s van de site inlogt of wanneer je telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt. Deze gegevens kunnen bestaan uit je geboortedatum, naam en e-mailadres.

Please note that this site does not use cookies other than those strictly necessary for the site to work.

2. Hoe gebruiken we je gegevens?

We gebruiken de informatie die je ons verschaft om klantenservice en -ondersteuning te bieden en op je vragen en verzoeken te reageren.

In overeenstemming met de wet bewaren wij je persoonlijke gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn. We controleren deze gegevens regelmatig om er zeker van te zijn dat het nog steeds noodzakelijk is om ze te bewaren.

3. Hoe delen we je gegevens?

Wij kunnen je persoonlijke gegevens delen met bedrijven die aan ons gelieerd zijn en met gerenommeerde serviceproviders die ons helpen bij onze bedrijfsactiviteiten en het verbeteren van onze diensten en jouw ervaring als klant. Hierbij gaat het onder meer om opslag en IT-hosting.

Let op: onze site bevat plugins voor sociale netwerken, dus bepaalde gegevens (je huidige IP-adres, bezochte sites, datum en tijd) worden doorgestuurd naar deze diensten voor social media, zelfs als je daar niet bent geregistreerd. Als je al bij een socialmediaservice bent ingelogd wanneer je op de socialmediaknop klikt, kan de socialmediaservice deze gegevens ook gebruiken om je gebruikersnaam en mogelijk zelfs je echte naam te identificeren. Helaas hebben wij geen controle over de omvang, de aard en het doel van dergelijke gegevensverwerking of hun privacypraktijken – wij adviseren je hun privacyverklaring te bekijken.

Je kunt er zeker van zijn dat we je gegevens alleen openbaar maken voor de specifieke doeleinden die worden genoemd in punt 2 en dat je gegevens goed worden beveiligd. Deze derden mogen je persoonlijke gegevens uitsluitend verwerken op onze strikte instructies en wanneer zij over adequate technische en organisatorische maatregelen beschikken om deze gegevens te beschermen.
We kunnen je persoonlijke gegevens ook vrijgeven als dit nodig is voor de veiligheid en integriteit van onze site in overeenstemming met de wet, in het geval dat we al onze zaken of activa of een deel daarvan aan derden verkopen of overdragen, of zoals door de wet vereist of toegestaan.

4. Gegevens delen in het buitenland

Wij kunnen je persoonlijke gegevens doorgeven aan serviceproviders in andere landen dan het land waarin je woont (alleen voor zover dit noodzakelijk is om te voldoen aan de in punt 2 beschreven doeleinden). Maar geen zorgen: we treffen passende maatregelen voor een adequaat beschermingsniveau dat minimaal voldoet aan de normen die binnen de EER gelden. Ongeacht je verblijfplaats worden je gegevens verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van dit privacybeleid en zoals door de wet wordt vereist.

5. Veiligheid van gegevens

Wij treffen technische en organisatorische maatregelen om je gegevens zo volledig mogelijk te beschermen. Naast de geheimhoudingsplicht van onze medewerkers en een zorgvuldige selectie en controle van onze serviceproviders, die aan hoge beveiligingsstandaarden voor de bescherming van je persoonlijke gegevens moeten voldoen, zorgen wij ook voor een adequate beveiliging van onze werkomgeving.

Om je gegevens tegen ongewenste toegang te beschermen, makenn wij gebruik van gegevensversleuteling. De gegevens die op deze site worden verzameld, worden tussen jouw computer en onze server via het internet uitgewisseld met behulp van 256-bit TLS (Transport Layer Security)-versleuteling. Wij gebruiken echter geen versleuteling als je enkel algemeen beschikbare informatie met ons uitwisselt.

6. Je rechten (en hoe je deze kunt uitoefenen!)

Als zeer gewaardeerde gebruiker van onze site heb je het recht op te vragen welke persoonlijke gegevens wij over jou bewaren, evenals het doel van de verwerking ervan (in punt 2 kun je controleren op welke rechtsgrondslag wij ons baseren om jouw gegevens te verwerken). Op verzoek heb je het recht om bezwaar te maken tegen deze verwerking, maar houd er rekening mee dat als je bezwaar maakt, wij bovenstaande taken mogelijk minder goed kunnen uitvoeren. Bovendien heb je het recht om onjuiste gegevens te laten corrigeren en gegevens die ongepast of niet langer nodig zijn te laten wissen.

Klik hier , als je een van je wettelijke rechten wilt uitoefenen. Onze functionaris gegevensbescherming zal je aanvraag in behandeling nemen. Binnen een redelijke termijn (in principe één maand, maar we informeren je als we meer tijd nodig hebben om je verzoek te behandelen) ontvang je een schriftelijke reactie. We verwachten dat je verzoek snel en eerlijk door onze procedures wordt afgehandeld. Als je echter nog steeds niet tevreden bent, kun je een klacht indienen bij de lokale gegevensbeschermingsautoriteit: Gegevensbeschermingsautoriteit.

7. Contact met ons opnemen

Zoals je weet luidt onze juridische naam Brouwerij Bosteels NV. , ingeschreven in het onder nummer 0441.701.475. Ons officiële adres is Kerkstraat 96, 9255 Buggenhout,
België. Ons telefoonnummer is +32 (0)52 33 23 23.

Onze functionaris gegevensbescherming: dataprotection@zx-ventures.com.

Klik hier, als je gebruik wilt maken van een van je wettelijke rechten of als je opmerkingen, vragen of klachten hebt over ons assortiment of het gebruik van je persoonlijke gegevens.

8. Wijzigingen in ons privacybeleid

Wij controleren ons privacybeleid regelmatig. Eventuele toekomstige wijzigingen in dit privacybeleid worden hier geplaatst.

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018 en heeft het versienummer 1.